Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ

Έως τις 7 Οκτωβρίου

Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2022 12:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο - Σπάρτη, τίθενται σε εφαρμογή από σήμερα Πέμπτη 29/9 έως και την Παρασκευή 7/10, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, έχουν προγραμματιστεί ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου και στον κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών ενσυρμάτωσης πυλώνων εναέριας γραμμής από τον ΑΔΜΗΕ.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά διαστήματα.

Οι διακοπές θα πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή και περιλαμβάνουν τις κάτωθι χιλιομετρικές θέσεις:
- στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, αφορά τη χιλιομετρική θέση 107,1 και
- στην κατεύθυνση προς Αθήνα, αφορά τη χιλιομετρική θέση 108,5.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Και στον κόμβο Νεμέας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΜΟΡΕΑΣ και στην περιοχή του κόμβου Αρχαίας Νεμέας, κατά το διάστημα 29/09 - 07/10.

Βάσει σχετικής Απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, θα πραγματοποιούνται κατά διαστήματα ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Αρχαίας Νεμέας (χιλ. θέσεις Α108,5 και Κ107,1) και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου, λόγω εκτέλεσης εργασιών ενσυρμάτωσης πυλώνων εναέριας γραμμής μεταφοράς 400 KV από τον ΑΔΜΗΕ. Οι διακοπές είναι προγραμματισμένες ως ακολούθως:
- από Δευτέρα ως Πέμπτη μεταξύ των ωρών 07:00 και 16:00
- την Παρασκευή μεταξύ των ωρών 07:00 και 12:00

Με σχετική ανακοίνωσή της η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti