Με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Εστίασης συναντήθηκε ο Θ. Βερούτης

Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2023 13:17 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Εστίασης συναντήθηκε ο Θ. Βερούτης

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Γκουβάτσο, τον ταμία κ. Θεόδωρο Μέγγο και τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Νικόλαο Ζάβρα και Χρήστο Κασδαγλάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης. 

Στη συνάντηση αυτή, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, οι επαγγελματίες της εστίασης ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη για θέματα που αφορούν τον κλάδο τους και κατέθεσαν τις προτάσεις τους, που θεωρούν ότι θα συμβάλλουν σημαντικά στην στήριξη των επιχειρήσεών τους, καθώς και στην οικονομική ανάπτυξη και τουριστική προβολή της Σπάρτης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Από την πλευρά του ο κ. Βερούτης δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις δίκαιες επιδιώξεις του κλάδου της εστίασης και ανέλυσε την πορεία των έργων βελτίωσης της προσβασιμότητας και της ελκυστικότητας των μνημείων που υλοποιούνται στην περιοχή σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, και τα οποία θα συνθέσουν μία πολιτιστική διαδρομή που σίγουρα θα τονώσει την επισκεψιμότητα στην πόλη της Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti