Πρόγραμμα υποστήριξης εγκύων και νέων γονέων στην Ελαφόνησο

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής

Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2023 16:51 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόγραμμα υποστήριξης εγκύων και νέων γονέων στην Ελαφόνησο

Αρχίζει στην Ελαφόνησο το «Πρόγραμμα Υποστήριξης Εγκύων και Νέων Γονέων Κατοίκων Μικρών Νησιών», το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, με φορέα υλοποίησης την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φαιναρέτη». 

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος θα προσφέρονται στους δικαιούχους του, δωρεάν ψηφιακές υπηρεσίες μαιευτικής φροντίδας και συμβουλευτικής, ψυχολογικής υποστήριξης και ψυχιατρικής παρακολούθησης. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε έγκυες γυναίκες και υποψήφιους πατέρες, νέους γονείς με νεογνά και βρέφη έως 12 μηνών, γυναίκες και άντρες που βρίσκονται σε διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και γυναίκες και άνδρες που βιώνουν περιγενητική απώλεια. 

Όσοι από τους κατοίκους της Ελαφονήσου ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, μπορούν να επικοινωνούν με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φαιναρέτη» στο τηλέφωνο 2109319054 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 έως 21:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα  www.fainareti.gr.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti