Ο Κωνσταντίνος Κορωνιός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης

Με την Ντία Τζανετέα

Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2023 10:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Κωνσταντίνος Κορωνιός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης

Την ψήφο των πολιτών του Δήμου Σπάρτης διεκδικεί με αξιώσεις ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, Κωνσταντίνος Κορωνιός, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Σπάρτη-Νέα Πορεία» με επικεφαλής την Αδαμαντία Τζανετέα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός γεννήθηκε το 1983, μεγάλωσε και ζει στη Σπάρτη.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος 1ου Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, κάτοχος 2ου Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες (ΜSc) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Μάρκετινγκ. Την τρέχουσα χρονική περίοδο διενεργεί μεταδιδακτορική έρευνα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με αντικείμενο το Στρατηγικό Μάνατζμεντ & Μάρκετινγκ.

Διαθέτει πλούσιο ακαδημαϊκό και συγγραφικό έργο σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους, παρουσίες σε διεθνή συνέδρια και έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών συγγραμμάτων στο γνωστικό αντικείμενο του Μάρκετινγκ και της Διοίκησης τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Έχει πλούσιο διδακτικό έργο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση –σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο– σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού, καθώς και σημαντική προϋπηρεσία στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει λάβει πλήθος διεθνών βραβείων και αναγνωρίσεων για το ακαδημαϊκό του έργο, έχοντας μάλιστα εκλεγεί στην άκρως τιμητική θέση του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μάνατζμεντ, του κορυφαίου θεσμού της Επιστήμης της Διοίκησης στην Ευρώπη.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια διοικεί τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων υπό την ιδιότητα του Αν. Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, όπου έχει -κατά γενική ομολογία- παράξει σημαντικό έργο, αναβαθμίζοντας ολοκληρωτικά τη Νοσηλευτική Μονάδα και αναδεικνύοντάς την σε ένα περιφερειακό Νοσοκομείο Πρότυπο. Υπό τη θητεία του στη Νοσηλευτική Μονάδα των Μολάων, επιλύθηκαν χρόνια προβλήματα που δυσχέραιναν τη λειτουργία του Νοσοκομείου, αποκτήθηκε σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, βελτιώθηκαν αισθητά οι υποδομές, αναπτύχθηκαν καινοτόμες δράσεις Τηλεϊατρικής, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Νοτιοανατολικής Λακωνίας να έχουν ανακτήσει το -απολεσθέν για χρόνια- αίσθημα υγειονομικής ασφάλειας, καθώς πλέον απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίας υγείας. Αξιοσημείωτη η επανειλημμένη βράβευση της Νοσηλευτικής Μονάδας, η οποία, κατά τη διάρκεια της διοίκησης του κ. Κωνσταντίνου Κορωνιού, έχει καταφέρει να αποσπάσει πέντε βραβεία για το έργο που επιτελείται σε αυτήν.

Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti