«Ενεργός» από τώρα ο Μιχάλης Βακαλόπουλος

Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2023 20:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ενεργός» από τώρα ο Μιχάλης Βακαλόπουλος

Επαφή με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, είχε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ο νέος δήμαρχος Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Στη διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης στην Αθήνα, που διεξήχθη σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αποτελούν αντικείμενο του υπουργείου και ταυτόχρονα σχετίζονται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη διάθεσή τους για στενή συνεργασία υπουργείου-Δ. Σπάρτης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μέλλον, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής από 1η Ιανουαρίου 2024.

Η εν λόγω δημόσια δραστηριότητα του επερχόμενου δημάρχου Σπάρτης έρχεται σε συνέχεια άλλων, όπως η παρουσία και τοποθέτησή του σε εκδήλωση του ΙΣΝ για το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης, η από κοινού συνέντευξη με τον απερχόμενο δήμαρχο Π. Δούκα για το Spartan Race κ.α.. Αν μη τι άλλο, οι πρωτοβουλίες αυτές προδιαθέτουν για τον ενεργό ρόλο και την επιρροή που επιθυμεί να ασκήσει ήδη ο νέος «ένοικος» της Ευαγγελιστρίας, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να καταθέσει τα πρώιμα «διαπιστευτήρια» και τις προθέσεις του ενώπιον επίσημων αρχών και φορέων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση