Επανέναρξη εργασιών για το δίκτυο ύδρευσης Κροκεών

Μετά από διακοπή περίπου ενός έτους

Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2023 16:35 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επανέναρξη εργασιών για το δίκτυο ύδρευσης Κροκεών

Ξεκίνησαν πάλι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου οι εργασίες για την ολοκλήρωση της αντικατάστασης αγωγών μήκους 3.300 μ., μέρους του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Κροκεών. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που ανέκυψαν και προκάλεσαν τη διακοπή των εργασιών κι ένα χρόνο μετά γίνεται επανεκκίνηση του έργου.

Οι εργασίες είχαν σταματήσει τον Δεκέμβριο του 2022, προκαλώντας ταλαιπωρία στην τοπική κοινωνία, όσο και προβλήματα στην ασφαλή διέλευση μεγάλων οχημάτων (όπως λεωφορείων), γεγονός που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων προς τους αρμοδίους.

Ο προϋπολογισμός του έργου, που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα ΦιλόΔημος – Αντώνης Τρίτσης, ανέρχεται σε 380.000 ευρώ και με την έκπτωση του αναδόχου σε 136.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ηλίας Παναγιωτακάκος, σε συνεδρίασή του τον περασμένο Οκτώβριο, το Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα είχε αποφασίσει να δοθεί παράταση έως τις 31/1/2024 για την ολοκλήρωση του έργου, ανταποκρινόμενο στο αίτημα της αναδόχου εταιρείας σε έγγραφο της στις 18/9/2023.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti