Γεγονός οι πρώτες αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Λακωνία

15 μέλη ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα

Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2023 18:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γεγονός οι πρώτες αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Λακωνία

Με κοινή ανακοίνωση, δεκαπέντε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Λακωνία, κάνουν γνωστή την αποχώρησή τους από το κόμμα. Δεκατρία μέλη προέρχονται από την Ομάδα Μελών Ανατ. Μάνης και δύο από την Ομάδα του Δ. Ευρώτα.

Όπως αναφέρουν, «εμείς, μέλη της Λακωνίας, με θλίψη και αγωνία, αλλά με βαθιά την ιστορική μας ευθύνη, περήφανοι για όσα καταφέραμε την περίοδο 2015-2019 με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, αποχωρούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ». Υπογραμμίζουν πως «αρνούμαστε να παρακολουθήσουμε τη νέα ηγετική ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη, να διαλύει όσα καταφέραμε με τους αγώνες μας. Αρνούμαστε να συμμετέχουμε στον περαιτέρω εκφυλισμό και  απαξίωση  της Αριστεράς και των Προοδευτικών δυνάμεων της χώρας μας».

Νέος αριστερός φορέας
«Προχωράμε στο μέλλον», λένε. Και προσθέτουν: «Ένα μέλλον συνεχούς διαλόγου με τα σύγχρονα αιτήματα της κοινωνίας, της οικολογίας, στο όραμα του σοσιαλισμού, με δημοκρατία και ελευθερία. Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στην δημιουργία ενός αριστερού προοδευτικού χώρου, αγωνιζόμενοι για μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης».

Τα μέλη
Την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δημοσιοποιούν οι: Μιχάλης Ανδρεάκος, Παναγιώτης Ανδρεάκος, Αντιγόνη Κουλουριανού, Δημήτρης Κυριαζής, Αγγελική Κωστάκου, Ηλίας Λεωτσάκος, Παναγιώτης Λιαράκος, Μαρία Μαυροματίδη, Βασιλική Μπουκουβάλα, Μαρία Μπουκουβάλα, Παναγιώτης Μπουκουβάλας, Ζωή Νοταρά,  Κυριάκος Σαμπατακάκης, Μιχάλης Σαμπατακάκης, Παναγιώτης Σαμπατακάκης.

Δ.Π.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti