«Γωνίες ανακύκλωσης» στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2023 09:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Γωνίες ανακύκλωσης» στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Σε μια αξιοπρόσεκτη χειρονομία προχώρησαν ο Σταύρος Λαμπρινάκος και το Σωματείο ΑμΕΑ ν. Λακωνίας, δωρίζοντας στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης 7 κάδους ανακύκλωσης και 6 σετ τσαντών ανακύκλωσης για χαρτί, πλαστικό κι αλουμίνιο.

Το σχολείο είναι γνωστό για την περιβαλλοντική – φιλανθρωπική του δράση, με τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών για προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Το 1ο Γυμνάσιο ευχαρίστησε τους δωρητές, τονίζοντας πως με την προσφορά τους θα διαμορφωθούν αξιοπρεπώς οι «γωνίες ανακύκλωσης» στις αίθουσες διδασκαλίας. Στόχος είναι «οι περιβαλλοντικά ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου να μπορούν να οργανώσουν καλύτερα την συγκέντρωση ανακυκλώσιμων υλικών στις αίθουσές τους».

Το σχολείο σκοπεύει να ανακυκλώνει συστηματικά τις προβλεπόμενες συσκευασίες και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων να το διαθέτει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εννοείται ότι όποιος άλλος φίλος -μεμονωμένος ή σύλλογος ή σωματείο- επιθυμεί να βοηθήσει τις πολυάριθμες φιλανθρωπικές και περιβαλλοντικές δράσεις της σχολικής μονάδας της Σπάρτης είναι ευπρόσδεκτος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti