«Έφυγε» η πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Λακωνίας της ΝΔ Σ. Σούμπαση

Συλλυπητήριο της ΔΕΕΠ Λακωνίας

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2023 18:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έφυγε» η πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Λακωνίας της ΝΔ Σ. Σούμπαση

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών η Σάφω Σούμπαση, πρώην πρόεδρος επί σειρά ετών της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή (8/12) και ώρα 2:30΄ μμ στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης.

Με καταγωγή από τη Λαμία, η εκλιπούσα είχε παντρευτεί τον Χαράλαμπο Σούμπαση, πολιτικό μηχανικό, με τον οποίο είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Νεκτάριο, Καθηγητή Κτηνιατρικής στη Θεσσαλονίκη. Η Σ. Σούμπαση εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος πριν τη συνταξιοδότησή της, ενώ για αρκετά χρόνια διετέλεσε κεντρικό και δραστήριο στέλεχος της ΝΔ στη Λακωνία.

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Σ. Σούμπαση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Λακωνίας της ΝΔ, με τον πρόεδρο της, Βασίλειο Ορφανό, να αναφέρει:

«Η Νομαρχιακή Οργάνωση Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας με θλίψη αποχαιρετά την ασυμβίβαστη και μαχητική πρώην πρόεδρο της οργάνωσής μας και επίλεκτο στέλεχος της παράταξης, Σάφω Σούμπαση.

Η αγωνιστικότητα της, το ήθος και η ευπρέπειά της, η αφοσίωσή της και η πίστη της στις αξίες που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία ήταν το χαρακτηριστικό της γνώρισμα και αυτά που την έκαναν να ξεχωρίζει στους πολιτικούς αγώνες που συμμετείχε πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης κάθε φορά που οι συνθήκες το επέβαλαν».

Ο «ΛΤ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti