Διακοπές ρεύματος στη Σπάρτη

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25/2

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2024 13:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπές ρεύματος στη Σπάρτη

Γενική διακοπή ηλεκτροδότησης, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη.

Ειδικότερα:
Το Σάββατο (24/2) και ώρες 9:00 πμ έως 12:30΄μμ θα γίνει διακοπή ρέυματος στα εξής σημεία: στα τμήματα των οδών Λυκούργου, Βρασίδου, Διοσκούρων και Θερμοπυλών από την συμβολή τους με την οδό Άγιδος μέχρι και την Κύπρου. Στις οδούς Ανανίου, Παντάνασης, Βορείου Ηπείρου, παράδρομο Λυσάνδρου, Πιτάνης και Ατρείδου. Στα τμήματα των οδών Πλατανιστά, Άγιδος, Λυσσάνδρου από την συμβολή με την Λεωφόρο Λυκούργου έως την οδό Θερμοπυλών.

Την Κυριακή (25/2) θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος σε δύο φάσεις:
- 8:00 πμ έως 11:30΄ μμ: στα τμήματα των οδών Τρακοσίων, Ηρακλειδών, Θερμοπυλών και Διοσκούρων ,από τη συμβολή των οδών Λεωνίδου έως Λυσάνδρου και Διενεκούς, τμήμα της Άγιδος μεταξύ των οδών Διοσκούρων έως Τριακοσίων, τμήμα της Λυσάνδρου από Θερμοπυλών έως Διοσκούρων ,τμήμα της Λεωνίδου από Τριακοσίων έως Διοσκούρων και ανώνυμος οδός από Άγιδος έως Ηρακλειδών .
- 11:30΄πμ έως 3:00 μμ: στα τμήματα των οδών Μενελάου και Όθωνος Αμαλίας από την συμβολή την Αγησιλάου έως Παλαιολόγου, οδός Καπετάν Ζαχαριά, η οδός Ταϋγέτου, τμήμα της Γκορτσολόγου, από Αικ. Γρηγορίου μέχρι Μενελάου και το τμήμα της Παλαιολόγου από την συμβολή της Οθ. Αμαλίας μέχρι της Εθνικής Αντιστάσεως.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ακόμη και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti