Γέφυρα Σκάλας, παρακάμψεις και αντιπλημμυρικά θέτουν στο Πε.Συ. Πήλιουρας-Σπυριδάκου

Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2024 17:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γέφυρα Σκάλας, παρακάμψεις και αντιπλημμυρικά θέτουν στο Πε.Συ. Πήλιουρας-Σπυριδάκου

Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν στα έργα παράκαμψης των οικισμών Σκάλας και Βλαχιώτη, κατασκευής της νέας Γέφυρας της Σκάλας και της αντιπλημμυρικής θωράκισης στην περιοχή του Ευρώτα, ζητούν από την περιφερειακή Αρχή οι σύμβουλοι Λακωνίας του Π. Τατούλη, Φίλιππος Πήλιουρας και Μαργαρίτα Σπυριδάκου.

«Μετά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας» για έργα «μεγάλης αναπτυξιακής σημασίας για τη Λακωνία», όπως υπογραμμίζουν οι δύο σύμβουλοι, ζητούν να συζητηθούν άμεσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο οι εξελίξεις και οι μεγάλες καθυστερήσεις σε σχέση με αυτά. «Επιτέλους ας σταματήσει η προεκλογική παραπλάνηση του Λάκωνα πολίτη που υπηρετεί τον λαϊκισμό και στοχεύει στην ψηφοθηρία», τονίζουν Φ. Πήλιουρας και Μ. Σπυριδάκου.

Και για τα εσπεριδοειδή
η Σπυριδάκου
Εξάλλου, η κ. Σπυριδάκου ζήτησε από τον πρόεδρο του Πε.Συ να τεθεί προς συζήτηση άμεσα, το θέμα που έχει προκύψει για τους Πελοποννήσιους παραγωγούς με την πτώση των εξαγωγών και το πάγωμα της αγοράς των εσπεριδοειδών, λόγω του εκτοπισμού τους στην ευρωπαϊκή αλλά και την εγχώρια αγορά από εσπεριδοειδή που προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Αίγυπτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti