Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία

Πού ψηφίζουν οι εκλογείς

Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2024 18:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία

Την Κυριακή 14 Απριλίου διεξάγονται οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει ως τις 7 το βράδυ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν με φυσική παρουσία θα μπορούν να επιλέξούν τους/τις υποψήφιους/ές της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το Εκλογικό Τμήμα στο οποίο προσέρχονται. Εκείνοι που θα ψηφίσουν διαδικτυακά θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μια από τις 14 Περιφέρειες. Στην Πελοπόννησο εκλέγεται 1 υποψήφιος ευρωβουλευτής. Έτσι, ο εκλογέας μπορεί να βάλει 1 σταυρό προτίμησης.

Τα εκλογικά κέντρα της Λακωνίας
- Δήμος Σπάρτης: Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Ευαγγελιστρίας 61-63, Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, 2ος όροφος (ώρες 9:00πμ έως 19:00μμ)
- Δήμος Ανατολικής Μάνης: Κέντρο Πολιτισμού Γυθείου (Παρθεναγωγείο) (ώρες 9:00πμ έως 19:00 μμ)
- Δήμος Ελαφονήσου: Καφέ Ταράτσα, στο λιμανάκι Ελαφόνησου (ώρες 9:00πμ έως 14:00μμ)
-Δήμος Ευρώτα: Ξενοδοχείο Νεφέλη στη Σκάλα (ώρες 9:00πμ έως 19:00μμ)
-Δήμος Μονεμβασίας: Αίθουσα ΚΑΠΗ Μολάων (ώρες 9:00πμ έως 19:00μμ)

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti