Θ. Βερούτης: «Θα στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των τριτέκνων της Λακωνίας»

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη με τον Σύλλογο Τριτέκνων Οικογενειών

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2024 10:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θ. Βερούτης: «Θα στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των τριτέκνων της Λακωνίας»

Με το ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας, συναντήθηκε την Πέμπτη (18/4), ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης.

Οι τρίτεκνοι ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη για τις δράσεις τους καθώς και για τα αιτήματά τους προς την Πολιτεία, προκειμένου να στηριχτούν ουσιαστικά οι οικογένειες, μέλη τους.

Μετά τη συνάντηση ο Θεόδωρος Βερούτης, δήλωσε:
«Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα σήμερα στο Διοικητήριο, τον πρόεδρο των Τριτέκνων Οικογενειών Νομού Λακωνίας, Γεώργιο Οικονομάκη, τον γενικό γραμματέα Γεώργιο Δημακόγιαννη και την ταμία του συλλόγου Παναγιώτα Φασουλοπούλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τα αιτήματά τους προς την Πολιτεία, προκειμένου να στηριχτούν οι οικογένειές τους. Ο αγώνας τους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες είναι καθημερινός και η στήριξή τους αναγκαία πράξη αλληλεγγύης αλλά και αναγνώρισης, με δεδομένο το δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας. Ως Περιφέρεια Πελοποννήσου θα στηρίξουμε την προσπάθειά τους και τα δίκαια αιτήματά τους».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti