Επικαιρότητα

Λαϊκές αγορές στην Ελλάδα: Από τον Ελ. Βενιζέλο στον Άδωνι
Λαϊκές αγορές στην Ελλάδα: Από τον Ελ. Βενιζέλο στον Άδωνι

Από τους παραγωγούς «Δώσε μου κι εμένα μπάρμπα» στις εταιρείες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χωρίς self test οι καθηγητές φροντιστηρίων της Σπάρτης
Χωρίς self test οι καθηγητές φροντιστηρίων της Σπάρτης

Δεν συγκαταλέγονται στους δικαιούχους του υπουργείου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρθρα

KONTOUPARASKEUI

ΖΩΔΙΑ

Αν σκεφτείς την οικονομική σου κατάσταση σαν ένα ταλαιπωρημένο από σεισμούς κτίριο, τότε η καλή διάθεση των επόμενων ημερών μοιάζει με μια καλή ευκαιρία για εργασίες αποκατάστασης. Δραστηριοποιήσου! Ψάξε για έξτρα εισόδημα αν το έχεις ανάγκη! Σε θέλει!
Θα σου πρότεινα εργασιοθεραπεία, αφοσίωση στις υποχρεώσεις και μεγάλη προσοχή στην αλληλεπίδραση σου με συναδέλφους σήμερα. Είσαι παρεξηγήσιμος/η σε σημείο έκρηξης. Α, και προς το βράδυ θυμήσου: ευτυχισμένος/η Ταύρος είναι εκείνος/η που ξέρει να απολαμβάνει μια βραδιά μόνος/η του/της κάνοντας αυτά που τον/την ευχαριστούν.
Είναι μια από αυτές τις μέρες που η ζωή σου φαίνεται σαν ένα παζλ 5000 κομματιών, στο οποίο έχεις καταφέρει να φτιάξει με ιδρώτα το περίγραμμα και τώρα κείτονται μπροστά σου σκόρπια τα υπόλοιπα μικροσκοπικά κομμάτια που περιμένουν να μπουν στη θέση τους. Και Θεέ μου, βαριέσαι τόσο πολύ...
Αν θέλεις να είσαι συντονισμένος/η με το αιτήματα της καρδιάς σου αυτές τις μέρες, οφείλεις να κάτσεις κάτω (και με τη βοήθεια φίλων ενδεχομένως) και να συζητήσεις ποια στοιχεία της συμπεριφοράς σου είναι αυτά που σε σαμποτάρουν στις διαπροσωπικές/επαγγελματικές σου σχέσεις. Ακόμη και εσύ κουράστηκες από την δικαιολογία: «Φταίνε οι άλλοι που δεν με καταλαβαίνουν…»
Λέοντα, το κακό με τον έρωτα είναι πως σʼ αποσυντονίζει τόσο που ξεχνάς πως έχεις και μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις να εκπληρώσεις. Το ευχάριστο είναι πως αν ο έρωτας υπάρχει στη ζωή σου μαθαίνεις να υπομένεις τη βαρετή ρουτίνα. Ειδικά σήμερα, ελπίζω νʼ ανήκεις στην πρώτη ομάδα κι όχι στη δεύτερη.
"Ανακοίνωση! Ανακοίνωση! Τελευταία ειδοποίηση για την πτήση του μυαλού των Παρθένων. Επιβίβαση από την πύλη 9Α!". Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Καταλαβαίνεις πως το τελευταίο μέρος που θες να βρίσκεσαι σήμερα είναι η δουλειά σου...
Ό,τι κι αν συμβαίνει από το πρωί, καλό ή κακό, είσαι σε φάση να αρπαχτείς! Ευτυχώς έρχεται το βράδυ και σε βρίσκει με μια εσωτερική ηρεμία που μοιραία οδηγεί σε ευχάριστες συναντήσεις και άφθονη επικοινωνία!
Ψάχνεις κάποιον/α για να ξεσπάσεις την ένταση σου. Όχι, δεν έχεις αποτρελαθεί αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει νʼ ανάψουν τα αίματα – πολύ νωχέλεια έχει πέσει! Αν είσαι σε σχέση θα είναι ο/η σύντροφός σου αντίπαλος. Αν όχι, κάποιος/α φίλος/η ίσως;
«Γιατί δεν μπορώ να ηρεμήσω; Τι μου φταίει και κουράζομαι τόσο εύκολα από τους ανθρώπους; Τι κάνω λάθος στις σχέσεις μου;». Τοξότη, καθώς προσπαθούμε να μάθουμε τον εαυτό μας, οι φίλοι μας μπορούν να μας βοηθήσουν όταν χτυπάμε σε ξέρες. Ρώτα τους. Άκουσε τους.
Πριν την καταιγίδα προηγείται η νηνεμία, λένε σε πολλά νησιά. Τα όρια της ψυχολογική σου αντοχής τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού για να ικανοποιήσεις το/τη σύντροφό σου ή κάποιους/ες φίλους/ες σου. Τώρα απλά περιμένεις το κατάλληλο timing για να ξεσπάσεις!
Μπορείς να ξεχάσεις τη σεληνιασμένη διάθεση σήμερα – ο λυκάνθρωπος που κρύβεις μέσα σου κοιμάται σαν αρνάκι και το μόνο από το οποίο έχεις ανάγκη είναι να περάσεις χρόνο με τους/τις λίγους/λίγες εκλεκτούς/ες που ονομάζονται κοντινοί σου άνθρωποι.
Μερικές φορές δεν μπορείς παρά να αφήνεσαι στις διαθέσεις και τις ορέξεις της παρέας και των φίλων σου. Το ελάχιστο που σε απασχολεί είναι που θα πας και ποιους θα δεις από τους/τις γνωστούς/ες σου, απʼ τη στιγμή που νιώθεις πως ο τρόπος σκέψης σου ελάχιστα ταιριάζει πια μαζί τους…
Χυμοί Λακωνία