Καταγγέλλει ότι τους «ξέχασε» ο οδηγός του ΚΤΕΛ Λακωνίας

Η απάντηση του προέδρου της κοινοπραξίας

Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 09:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταγγέλλει ότι τους «ξέχασε» ο οδηγός του ΚΤΕΛ Λακωνίας

Από αναγνώστη του «Λακωνικού Τύπου» λάβαμε την παρακάτω καταγγελία εναντίον οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Λακωνίας:

«Απαράδεκτη, για να μην πω σχιζοφρενική συμπεριφορά του οδηγού του ΚΤΕΛ, του δρομολογίου 10.15 ΣΠΑΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ στις 15/10/2018. Στον Ισθμό ανακοίνωσε 10λεπτη στάση για αποβίβαση και εξυπηρέτηση των επιβατών (τουαλέτα κλπ).

Πριν καν να περάσει το 10λεπτο τρεις επιβάτες βγαίνοντας από τις τουαλέτες διαπιστώνουν ότι το λεωφορείο είχε φύγει για Αθήνα με τις αποσκευές τους, χωρίς ο οδηγός να ελέγξει, όπως είναι υποχρεωτικό, ότι έχουν επιβιβαστεί όλοι, για την ασφαλή μεταφορά των οποίων είναι υπεύθυνος. Ελάτε στη θέση αυτών των ανθρώπων που είχαν προγραμματίσει τη μέρα τους με βάση τη ώρα άφιξης (ιατρικό ραντεβού κ.α.) και όχι με 2ωρη καθυστέρηση.

Ο υπεύθυνος του Ισθμού φρόντισε, τηλεφωνικά, να φυλαχθούν οι αποσκευές των επιβατών στην αποθήκη στον Κηφισό, οι δε επιβάτες μπορούσαν να συνεχίσουν το ταξίδι με το επόμενο λεωφορείο, που θα πήγαινε πρώτα από ΠΕΙΡΑΙΑ μία ώρα επιπλέον καθυστέρηση. Όποιος βιαζόταν μπορούσε να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κορινθίας, πληρώνοντας εισιτήριο 8,5 EURO, πράγμα το οποίο έκανε μία επιβάτιδα.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά πρόσφατων καταγγελιών για προσβλητικές, υβριστικές έως και τραμπούκικες συμπεριφορές οδηγών του ΚΤΕΛ ΛΑΚΩΝΙΑΣ».

Η θέση του ΚΤΕΛ
Ο «Λακωνικός Τύπος» επικοινώνησε -ως όφειλε- με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Λακωνίας κ. Δαμιανό Σταθάκο, ζητώντας την επίσημη θέση της κοινοπραξίας επί του καταγγελλόμενου συμβάντος. Ο κ. Σταθάκος τόνισε ότι έχει επιληφθεί του θέματος και έχει ήδη καλέσει σε απολογία τον οδηγό του λεωφορείου για να ενημερωθεί από τον ίδιο αναφορικά με όσα καταλογίζονται από τον επιβάτη. Αφού διευκρινίζει ότι ο συγκεκριμένος επαγγελματίας οδηγός δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα στο παρελθόν (σε συναδέλφους και επιβατικό κοινό), ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ δεν κρύβει την απορία του για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο περιστατικό καταγγέλθηκε μόλις από έναν επιβάτη του λεωφορείου, ενώ το όχημα μετέφερε αρκετούς ταξιδιώτες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα