Εύσημα Μάνου στον Λάκωνα υπουργό Κυρ. Πιερρακάκη

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εύσημα Μάνου στον Λάκωνα υπουργό Κυρ. Πιερρακάκη

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος έπλεξε το εγκώμιο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκου Πιερρακάκη, αναφέροντας: «Στο http://gov.gr προστέθηκε σήμερα η άυλη συνταγογράφηση. Ιατρικές συνταγές στο κινητό. Ο γιατρός στέλνει τη συνταγή στο κινητό και με αυτό ο φαρμακοποιός την εκτελεί. Ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης, χωρίς τυμπανοκρουσίες, κάνει θαύματα. Εκσυγχρονίζει την Ελλάδα!», κατέληξε ο Στ. Μάνος.

Ο Κυρ. Πιερρακάκης, που έχει γεννηθεί στη Μάνη και έχει μεγαλώσει στα Κάτω Πατήσια είναι γιος του μανιάτικης καταγωγής ιατρού Στέφανου Πιερρακάκη (διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο) και της δικηγόρου Αθηνών Ποτούλας Στρατάκου από τις Κροκεές.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα