Ανεξαρτητοποιείται ο Γ. Κονίδης από την παράταξη Αργειτάκου

Δευτέρα, 18 Μάιος 2020 15:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανεξαρτητοποιείται ο Γ. Κονίδης από την παράταξη Αργειτάκου

Αποδυναμώνεται η παράταξη του Στ. Αργειτάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ένα σημαντικό και ικανό στέλεχος έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τις τάξεις της μείζονος αντιπολίτευσης. Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο από τη ΔΕ Φάριδος, Γιώργο Κονίδη, ο οποίος προχωρά σε ανεξαρτητοποίησή του, λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την εκλογή του στο συμβούλιο. Οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν τον κ. Κονίδη σε αυτή την απόφαση θα γίνουν γνωστοί τις επόμενες ημέρες, οπότε και αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Πάντως, η παραπάνω εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, μετά τη διαφοροποίηση του Γ. Κονίδη από τις θέσεις της παράταξης σε πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος.


φωτο: e-sparti.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland