Ενστάσεις Γ. Μαρουδά για τη γέφυρα του Πόρου

«Με τα ίδια χρήματα το Σκούρα-Γεράκι θα είχε γίνει Εθνική οδός»

Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 08:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενστάσεις Γ. Μαρουδά για τη γέφυρα του Πόρου

Στην εκτέλεση του έργου ολοκλήρωσης της γέφυρας του Πόρου, στην Επαρχιακή οδό Σκούρας-Γερακίου, εστιάζει το σχόλιο στο οποίο προέβη μέσω του «Λακωνικού Τύπου», ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα κ. Γεώργιος Μαρουδάς.

Συγκεκριμένα, τονίζει τα εξής: «Εκτιμώ, πως από ένα απλό-συνηθισμένο έργο κατάντησε σε "Γιοφύρι της Άρτας" και κυρίως η γέφυρα του Πόρου. Είμαι σίγουρος πως όλοι έχουν δει τι έχει γίνει και τι όχι στο συγκεκριμένο σημείο. "Φαράγγι" στην περιοχή αυτή δεν είχαμε και "ΦΑΡΑΓΚΙ" αποκτήσαμε και μάλιστα με την βοήθεια πολλών εκατομμυρίων ΕΥΡΩ. Αλήθεια, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο δρόμος και η γέφυρα στο εν λόγω σημείο, τι εξυπηρετεί; Μήπως μόνο το ξόδεμα των χρημάτων που μας περισσεύουν και δεν έχουμε τι να τα κάνουμε; Μήπως για να τον κάνουμε πιο επικίνδυνο; Μήπως, μήπως...; Σημειώνω πως κατά την τεκμηριωμένη άποψη ειδικών τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί (για μένα σπαταληθεί) μόνο για την γέφυρα του Πόρου, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, είχαν διατεθεί στο ίδιο δρόμο Σκούρα-Γεράκι, θα είχε γίνει ο συγκεκριμένος δρόμος τύπου Εθνική Οδός (δηλαδή, πολύ μεγαλύτερος σε πλάτος, πολύ μικρότερος σε μήκος και φυσικά ασφαλέστερος). Καλώ τους αρμόδιους, πριν προβούν σε περαιτέρω ενέργειες να επανεξετάσουν στο συγκεκριμένο θέμα, πριν να είναι αργά», υπογραμμίζει ο Γ. Μαρουδάς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland