Μην αφήνετε παπαγαλάκια να σας εκθέτουν κύριοι...

Τετάρτη, 31 Μάρτιος 2021 14:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μην αφήνετε παπαγαλάκια να σας εκθέτουν κύριοι...

Άμεση ήταν η αντίδραση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Σπάρτης για την αποκατάσταση ενός αντιαισθητικού αλλά και επικίνδυνου σημείου στην κεντρική πλατεία της πόλης, μόλις μία ημέρα μετά το σχετικό δημοσίευμα του «Lakonikos.gr» και του «ΛΤ». 

Οι καρφωμένες στο έδαφος σιδερόβεργες που είχαν απομείνει για πάνω από μήνα να θυμίζουν την παρουσία ενός παλαιού περιπτέρου πλησίον του καφέ «Σεβίλλη», επιτέλους αφαιρέθηκαν και το πεζοδρόμιο αποκαταστάθηκε ώστε να προσφέρει ασφαλή και άνετη διέλευση στους διερχόμενους πολίτες.

Η επισήμανση της εφημερίδας, εκτός από αφορμή για τις απαραίτητες παρεμβάσεις, αποτέλεσε -ακόμα μια φορά- πεδίο για σχόλια. Από τη μία, πολιτών που ζητούν επέμβαση και σε άλλα προβληματικά σημεία και, από την άλλη, αναρμόδιων ατόμων που σπεύδουν να δικαιολογούν τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής. Σε μία τέτοια προσπάθεια, έγινε αναφορά στην «Αρχαιολογία» ως υπαίτια για την καθυστέρηση της αποκατάστασης.

Με επίσημη δήλωσή της στο «Λακωνικό Τύπο», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας υπογραμμίζει πως: «Δεν έχει υπάρξει κανένα αίτημα από πλευράς Δήμου Σπάρτης για να αναμειχθούμε στο έργο απεγκατάστασης των σιδερόβεργων στην πλατεία Σπάρτης. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Σπάρτης δεν έχει και ούτε πρόκειται να εμπλακεί στο συγκεκριμένο θέμα».

Καθένας από τους αντιδημάρχους μας έχει αποδείξει, πως και φωνή και άποψη και λόγο έχει... Κι ο κόσμος, σε θέματα που απασχολούν, αποζητά επίσημες δηλώσεις. Αυτόκλητοι και εθελοντές ή εντεταλμένοι και μισθωτοί "αντ’ αυτού", μάλλον κακές υπηρεσίες και σε κακά ελληνικά προσφέρουν.

Μην αφήνετε παπαγαλάκια να σας εκθέτουν κύριοι της δημοτικής αρχής.
Το ότι κάθε αναφορά σε κακώς κείμενα της πόλης ακολουθείται από δημοτική ενέργεια, είναι αρκετό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti