Το twitter αποθέωσε τον Δένδια για το «σφυροκόπημα» στον Τσαβούσογλου

Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021 18:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το twitter αποθέωσε τον Δένδια για το «σφυροκόπημα» στον Τσαβούσογλου

Στις πρώτες θέσεις του twitter εκτοξεύθηκε το hashtag #Δένδιας μετά το διπλωματικό μπρα ντε φερ που εξελίχθηκε ανάμεσα στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και τον Τούρκο ομόλογό του στην Άγκυρα, και τον onair καυγά τους κατά τη συνέντευξη Τύπου.

Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης αποθέωσαν τη στάση του Έλληνα ΥΠΕΞ, ο οποίος προκάλεσε φανερό εκνευρισμό στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών.
Άξιος συγχαρητηρίων είναι, λοιπόν, ο κ. Δένδιας, για τη στάση που κράτησε απέναντι στους πάντα προκλητικούς Τούρκους.

Το όνομα του υπουργού μετατράπηκε σε νούμερο δύο τάση στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη χιουμοριστική ατάκα του Νίκου Δένδια μετά την κόντρα με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για το δείπνο των δύο υπουργών: «Ελπίζω η διαφωνία μας να μη σε οδηγήσει να ακυρώσεις την πρόσκληση για δείπνο γιατί πεινάω εξαιρετικά…».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti