Όταν έχεις όραμα και δυναμισμό, διάβαινε…

Σάββατο, 22 Μάιος 2021 10:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Όταν έχεις όραμα και δυναμισμό, διάβαινε…

Μαθήματα αποδοτικής διοίκησης και προσήλωσης στους στόχους, που φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, παραδίδει ο Δήμος Ανατολικής Μάνης. Με τους κατάλληλους χειρισμούς και οργανωμένες ενέργειες, ο δήμος της νοτιοανατολικής Λακωνίας έχει αποδείξει πως φέρνει σε πέρας «αποστολές» που επιβάλλουν τα προστάγματα για την προβολή κι ανάπτυξη ενός τόπου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η ιστορική περιοχή προκρίθηκε ανάμεσα στους 11 προορισμούς της Πελοποννήσου όπου θα αναπτυχθούν επετειακές δράσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ‘21. Μόνο δεδομένο δεν ήταν, πως η αδούλωτη Μάνη θα χωρούσε στον σχεδιασμό, καθώς η επιλογή έγινε βάσει συγκεκριμένων  κριτηρίων. Κι άλλοι φιλόδοξοι «μνηστήρες» επιχείρησαν να λάβουν λίγη δόση από την επαναστατική «μαγιά», όμως φαίνεται πως, είτε δεν κατάφεραν να φτάσουν έως τέλος, είτε δεν έπεισαν τους αρμοδίους. Ένας από αυτούς είναι και ο Δήμος Σπάρτης ο οποίος -μέχρι στιγμής- δεν βρίσκεται στο πλάνο των κεντρικών επετειακών εκδηλώσεων για το 1821, αν κι είχε εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον.

Με προγραμματισμό, δουλειά, και δυναμισμό, ο Δήμος Αν. Μάνης καταφέρνει να ξεχωρίζει στην επίτευξη στόχων που θέτει σε διάφορα επίπεδα. Καλό είναι κι άλλοι δημοτικοί οργανισμοί να παρακολουθούν και να υιοθετούν επιτυχημένες πρακτικές…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti