Δυσαρέσκεια στον Κεφαλά για καθυστερήσεις σε οδικά έργα

Το αίτημα για αποκατάσταση αγροτικών δρόμων

Πέμπτη, 29 Ιούλιος 2021 11:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δυσαρέσκεια στον Κεφαλά για καθυστερήσεις σε οδικά έργα

Απογοήτευση και αγανάκτηση εκφράζουν οι τοπικοί παράγοντες του Κεφαλά για την χαρακτηριστική αργοπορία που παρατηρείται στην υλοποίηση αναγκαίων έργων βελτίωσης αγροτικών οδών στην περιοχή τους.

Μιλώντας στον «Λακωνικό Τύπο» ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κεφαλάς κ. Αναστάσιος Παπαδημητράτος κάνει λόγο για αμέλεια της αρμόδιας υπηρεσίας της Δημοτικής Αρχής, καθώς -όπως ισχυρίζεται- παρά τα επανειλημμένα αιτήματα, επιστολές, οχλήσεις που έχουν διατυπωθεί, τόσο προφορικώς όσο κι εγγράφως, το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι χαρακτηριστική η επιστολή που είχε αποστείλει από τις 5 Αυγούστου 2020 ο πρόεδρος της ΤΚ Κεφαλά προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος του Δ. Σπάρτης με αίτημα τη διάθεση μηχανημάτων και υλικών για τη διαμόρφωση αγροτικών δρόμων σε συγκεκριμένες περιοχές-θέσεις της ΤΚ Κεφαλά. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητράτο, παρά την επίσημη παρέμβαση και προτροπή προς την υπηρεσία, σχεδόν έναν χρόνο μετά καμία ενέργεια ή απόφαση σχετικά με την εκπλήρωση του αιτήματος δεν έχει αναληφθεί, προς δυσαρέσκεια κατοίκων και τοπικών εκπροσώπων.

Το δίκτυο τοπικών-αγροτικών οδών θεωρείται νευραλγικής σημασίας για την επαγγελματική δραστηριότητα αγροτών-παραγωγών μιας περιοχής, καθώς εξυπηρετεί την ομαλή πρόσβαση τους σε αγροτεμάχια, οικήματα και μονάδες ιδιοκτησίας τους, συμβάλλοντας έτσι στην ταχύτερη διαδικασία παραγωγής, συγκομιδής και διακίνησης προϊόντων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti