Ομιλία Απ. Πιερρή στη Σπάρτη για τις Σπαρτιατικές Γυμνοπαιδιές

Πέμπτη, 16 Αύγουστος 2018 09:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ομιλία Απ. Πιερρή στη Σπάρτη για τις Σπαρτιατικές Γυμνοπαιδιές

Ομιλία για τις Σπαρτιατικές Γυμνοπαιδιές, τα γεγονότα και το νόημά τους θα πραγματοποιήσει στη Σπάρτη ο διευθυντής του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών Πατρών κ. Απόστολος Πιερρής. Θεματικός τίτλος  της ομιλίας θα είναι «Οι Γυμνοπαιδιές του Κάλλους. Νίκη, Θάνατος και Αιωνιότητα στην Αρχαϊκή Σπάρτη». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 8:30΄ το βράδυ στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης (Γκορτσολόγου 97). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ μετά την ομιλία θα υπάρξει χρόνος για συζήτηση.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 18/8, «συμπίπτουσα εφέτος με την 13η του Αττικού Μεταγειτνιώνος, αποφράδα επέτειο των Ελληνικών ηττών σε Χαιρώνεια, Τάραντα και Κραννώνα», όπως αναφέρει ο Απ. Πιερρής «θα υπάρξει συμπόσιο άνευ πανηγύρεως,  συζητώντας αρμόζον θέμα οντολογικό και υπαρξιακό εν ταυτώ, ύψιστης σημασίας». Η σύναξη θα γίνει στις 9:30΄ το βράδυ, ενώ όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει καλείται να επικοινωνήσει με τον κ. Πιερρή.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα