Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής «4 Sonate & 1 Sinfonia» της Νάντιας Σκιαδά

Τετάρτη, 07 Νοέμβριος 2018 14:01 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής «4 Sonate & 1 Sinfonia» της Νάντιας Σκιαδά

Με επιτυχία εγκαινιάστηκε η νέα έκθεση ζωγραφικής της συμπολίτισσας μας Νάντιας Σκιαδα στο Mystras Grand Palace Resort & Spa στην αίθουσα "Παλατάκι" την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Την έκθεση προλόγισε η κ. Γεωργία Κακουρου Χρόνη PhD., M.A., Ad.Dip.History of Art.

Η κ. Σκιαδα στην νέα της έκθεση παρουσιάζει 4 σειρές από έργα μικρών διαστάσεων σε χαρτί με διαφορετικές τεχνοτροπίες και ιδιαίτερο στήσιμο και μια σειρά από καμβάδες με μικτή τεχνική μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων.
 
Η κ. Σκιαδά μιλώντας στο άνοιγμα της έκθεσης ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Για την σημερινή βραδιά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά τον κ. Καλοειδή, τον κ. Παπανικολάου και τους συνεργάτες του για την φιλοξενία και την υποστήριξη.
 
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Χρήστο Δημητρακάκη για την αυθόρμητη και άμεση προσφορά του, τον κ. Παναγιώτη Μηνακάκη και την κ. Μαρία Γεωργίτσου γιατί εκτός όλων των άλλων, με άντεξαν κατά την διαδικασία της προετοιμασίας μιας ακόμη έκθεσης, την κα Κατερίνα Παπαναστασίου και την Φωτογραφική Λέσχη Σπάρτης για την υλική υποστήριξη. Φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω όλους τους συγγενείς, και φίλους που πίστεψαν σ’ εμένα και προβληματίστηκαν, δούλεψαν, έτρεξαν και ξενύχτησαν μαζί μου για το στήσιμο αυτής της έκθεσης.
 
Όμως το μεγάλο το πιο κόκκινο ευχαριστώ μου το χρωστάω στην γυναίκα εκείνη που από φοιτήτρια ακόμα θαυμάζω, για την απλότητα, το αγνό της καρδιάς και το φως του νου. Στην κ. Γεωργία Κακούρου Χρόνη.   
Γιατί… Δεν είναι αυτονόητη η δυνατότητα του ανθρώπου να «βλέπει» την ψυχή του διπλανού, και να την ανυψώνει…
 
Τέλος, καθώς ο όρος «έκθεση μένει κενός, άνευ ουσίας δίχως την λέξη «θεατές» απέναντί του, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που βρίσκεστε  απόψε εδώ, δίπλα μου».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση θα παραμείνει μέχρι τις 11 Νοεμβρίου και είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 18.00 έως τις 22.30.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα