Σε μια όμορφη εκδήλωση έκοψε πίτα ο Ερυθρός Σταυρός Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 16:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε μια όμορφη εκδήλωση έκοψε πίτα ο Ερυθρός Σταυρός Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Δ. Σπάρτης.

Τους πολυπληθείς φίλους του Ερυθρού Σταυρού υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης κ. Δημοσθένης Ματάλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπυρίδων Μοιράγιας, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δ. Σπάρτης κ. Σταυρός Αργειτάκος, η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Γεωργία Γαλανοπούλου, μέλη του ΝΠ, οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης με επικεφαλής την Ποτούλα Ορφανού κ.α.

Τέλος, η χορωδία των γυναικών του ΚΑΠΗ «επένδυσε» μουσικά την όμορφη βραδιά.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα