Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ της «Ταϋγέτης»

Επανεκλογή Κοτσώνη στην προεδρία του συλλόγου

Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 17:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ της «Ταϋγέτης»

Τη Δευτέρα 11/2, ο μουσικός σύλλογος «Φίλοι της μουσικής – Η Ταϋγέτη» πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια γενική συνέλευση των μελών και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα  προγραμματισμένα θέματα ήταν:
1. Απολογισμός πεπραγμένων του έτους 2018 και αναφορά στο μελλοντικό πρόγραμμα  εκδηλώσεων του 2019. Ο πρόεδρος κ. Κων/νος  Κοτσώνης αναφέρθηκε λεπτομερώς στην πλούσια και επιτυχημένη δράση του συλλόγου, που τόνωσε την πολιτιστική ζωή της Σπάρτης τόσον κατά το προηγούμενο έτος 2018 όσο και το τωρινό αφού προβλέπεται ένα πυκνό πρόγραμμα εκδηλώσεων  εντός και εκτός νομού.
2. Οικονομικός απολογισμός από την ταμία του συλλόγου κ. Ευαγγελία Παπαστάθη για το προηγούμενο  έτος 2018 και προϋπολογισμός για το έτος 2019.
3. Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευλογία αυτής από τον εφημέριο του ναού του Οσίου Νίκωνος κ. Κων/νου Σκαλτσά.
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. όπως ορίζεται από το καταστατικό του συλλόγου, ανά διετία.

Σε ανακοίνωσή της η «Ταϋγέτη» επισημαίνει τα εξής: «Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου με απόλυτη επιτυχία.

Τα παλαιά μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και από νωρίς γέμισαν την αίθουσα,  πιστοποιώντας με την παρουσία τους την τόνωση και ενίσχυση του συλλόγου της “Ταϋγέτης”. Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο πολυπληθής αριθμός των παλαιών μελών αυξήθηκε  με την προσθήκη και εγγραφή νέων μελών τόσο σε αριθμό όσο και σε ηλικία. Γεγονός  που δείχνει  την έντονη δραστηριοποίηση του συλλόγου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η μαέστρος κ. Φωτεινή Δημάκου-Σακκέτα, ο πρόεδρος  κ. Κωνσταντίνος Κοτσώνης  και  τα μέλη του ΔΣ υποδέχτηκαν τον κόσμο στην -ζεστή, φιλόξενη και κομψά διακοσμημένη- αίθουσα, με ευχάριστη διάθεση, γλυκίσματα, καφέ και νόστιμη πρωτοχρονιάτικη  πίτα  από  το αρτοποιείο του κ. Νίκου Μάζη (μέλος του συλλόγου).

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συνόδευσαν με ψαλμωδίες τον εφημέριο, κατά την ευλογία της πίτας, δημιουργώντας  μία οικεία και  κατανυκτική ατμόσφαιρα. Το νόμισμα έτυχε η κ. Κατερίνα Μπουγάδη, μέλος του νεοεκλεγέντος ΔΣ, το οποίο αντιστοιχούσε σε μία ηλεκτρική μικροσυσκευή.  

Την γενική συνέλευση τίμησαν, ως μέλη του συλλόγου, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, η υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης κ. Αναστασία Κανελλοπούλου, πλήθος παλαιών και νέων μελών, καθώς επίσης και όλα τα μέλη της τετράφωνης μικτής χορωδίας και τα μέλη της μαντολινάτας  του συλλόγου.

Από τις αρχαιρεσίες εξελέγη νέο ΔΣ το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Κων/νος Κοτσώνης
Αντιπρόεδρος: Γαρυφαλλιά Γεωργακοπούλου-Μπόνου
Γ. γραμματέας: Δήμητρα  Ζαβάκου
Ταμίας:  Ευαγγελία Παπαστάθη
Δημ. Σχέσεων:  Κατέρινα Μπουγάδη
Εφορος Τάξης: Μαρία Κολλυβήρα

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα