Αυξήθηκαν κατά 15% οι επισκέπτες στα μουσεία τον Φεβρουάριο

Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2019 14:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυξήθηκαν κατά 15% οι επισκέπτες στα μουσεία τον Φεβρουάριο

Αύξηση 15% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία όλη της χώρας για τον Φεβρουάριο του 2019. Παράλληλα υπήρξε και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου στα μουσεία κατά 12,3%, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 20,2%.

Κατά το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πρώτο δίμηνο της φετινής χρονιάς παρατηρείται αύξηση κατά 9,2% στους επισκέπτες στα μουσεία και κατά 8,5% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 17,1%.

Σύμφωνα, επίσης, με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφηκε τον Φεβρουάριο αύξηση των επισκεπτών στα μουσεία κατά 8,8%, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου παρουσίασε αύξηση 20,5% και οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 7,2%. Το α’ δίμηνο υπήρξε αύξηση των επισκεπτών κατά 3,3% και αύξηση κατά 11,5% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν 3,8%.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα