Τριήμερο εκδηλώσεων στο Δαφνί

Από 15 έως 17/8

Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2019 12:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τριήμερο εκδηλώσεων στο Δαφνί

Ένα  τριήμερο εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και προτιμήσεις διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνίου «Ο Άγιος Γεώργιος», από 15 έως 17 Αυγούστου.

Την αρχή θα κάνει ο Βαγγέλης Τσαρούχας (Angelo Tsarouchas - stand up comedian), ο οποίος θα συμμετάσχει σε ένα μοναδικό αντάμωμα των απανταχού Δαφνιωτών! Πρόκειται για μια ιδέα που ανήκει στον ίδιο τον κ. Τσαρούχα και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (15/8) το βράδυ στην κεντρική πλατεία Δαφνίου.

Όλοι μαζί θα απολαύσουν αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς απο παιδιά που χορεύουν στα τμήματα του συλλόγου. «Δαφνιώτες απο Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και άλλες χώρες αναμένουν το ραντεβού μαζί του, αλλά και μαζί μας, για να γνωριστούμε, καθώς και για να γνωρίσουν τον τόπο καταγωγής τους», αναφέρει σχετικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνίου.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου θα διεξαχθεί το ετήσιο λαϊκό πανηγύρι του συλλόγου, με ορχήστρα αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Λάλεζα, Ειρήνη Χριστοφιλάκη, Σπύρο Κουτσοβασίλη και πολλούς ακόμα εξαίρετους μουσικούς. Στο κλαρίνο θα είναι ο Θοδωρής Τασούλας! «Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε παρέα!», σημειώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνίου.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου η Λάκαινα πανεπιστημιακός κ. Γιούλα Μυλωνάκου -Σαϊτάκη σε μια ξεχωριστή, βιωματική ομιλία, διανθισμένη με τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο -επίσης Λάκωνας- τραγουδιστής Ζαχαρίας Καρούνης, θα «ταξιδέψει» τους συμμετέχοντες στα χρόνια εκείνα που οι Δαφνιώτες βρίσκονταν στα μονοπάτια της ξενιτιάς!

ekdilwseis dafni

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti