Βασιλόπιτα έκοψε ο δραστήριος Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζαραφώνας (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 16:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βασιλόπιτα έκοψε ο δραστήριος Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζαραφώνας (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλλιθέας – Ζαραφώνας, την Κυριακή 5/1 το απόγευμα στο δημοτικό σχολείο του χωριού.

Ανάμεσα σε 70 περίπου άτομα που συμμετείχαν στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης και ο πρόεδρος του χωριού Ιωάννης Γεωργόπουλος.

Εκ μέρους του συλλόγου μίλησε ο γραμματέας κ. Αλέξανδρος Πραγαλός, ο οποίος ευχήθηκε «χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία», ενώ ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς και τα μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια που καταβάλλουν. Ιδιαίτερα, απηύθυνε ευχαριστίες στον πρόεδρο του χωριού Ι. Γεωργόπουλο, αλλά και στους κκ Δαβάκη και Βερούτη για τη στήριξή τους στο έργο του συλλόγου.

Παίρνοντας τον λόγο, ο βουλευτής Θ. Δαβάκης ευχαρίστησε τον σύλλογο για την πρόσκληση, μοιράζοντας συγχαρητήρια στα μέλη του για όσα έχουν προσφέρει στο χωριό και ειδικότερα στην πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, με παράδειγμα την προσπάθεια ανάδειξης του ιστορικού κάστρου. Ο βουλευτής ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του, ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους.

Τη σκυτάλη πήρε ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον σύλλογο για την πρόσκληση στην εκδήλωση, έδωσε ευχές για το νέο έτος, ενώ υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται δίπλα στον Εκπολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Καλλιθέας – Ζαραφώνας, παρέχοντας βοήθεια και στήριξη σε οτιδήποτε του ζητηθεί.

Ακολούθησε μουσική βραδιά με το dj Νίκο Βαρδαμάσκο σε ταβέρνα του χωριού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος