Αναβολή λόγω πένθους το αποκριάτικο γλέντι στη Μαγούλα

Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020 16:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναβολή λόγω πένθους το αποκριάτικο γλέντι στη Μαγούλα

Αναβάλλεται, το αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Μαγούλας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15/2 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας. Η εκδήλωση μετατίθεται για το επόμενο Σάββατο 22/2 και ώρα 5:00 μμ στον ίδιο χώρο. Ο Σύλλογος έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση σε ένδειξη πένθους λόγω του θανάτου του Σωτήρη Κυριακούλια.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Μαγούλας αναφέρει τα εξής:

«Αγαπημένοι μας γονείς κηδεμόνες και φίλοι...

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, συγχωριανού συμμαθητή και φίλου μας, του Σωτήρη Κυριακούλια.

Γι’ αυτό τον λόγο και χωρίς δεύτερη σκέψη θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως η αυριανή εκδήλωση αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα. Είμαστε βέβαιοι πως αυτή μας η απόφαση σας βρίσκει σύμφωνους!

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος