Πιστή στο ραντεβού της με το κοινό η Βαμβακού

Δράσεις για μικρούς και μεγάλους και αυτό το Σαββατοκύριακο

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 12:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πιστή στο ραντεβού της με το κοινό η Βαμβακού

Τα σχολεία άνοιξαν, αλλά μικροί και μεγάλοι έχουν ακόμα μία ταξιδιάρικη διάθεση. Τι περιμένετε, λοιπόν! Aυτό το Σαββατοκύριακο 19-20/9, στη Βαμβακού Λακωνίας, θα βρείτε:
- Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας στα σοκάκια του χωριού με τίτλο «Οι Αθηναίοι» του Σωκράτη Μπαλταγιάννη.
- Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μουσικής για παιδιά 6-12 ετών με τη Χρυσάνθη Μάνδρου-Φιλιππάκου, μουσικοπαιδαγωγό-θρησκειολόγο.
- Ένα επιστημονικό εργαστήριο, που πιο χωριάτικο δεν γίνεται, για παιδιά 11-14 ετών με την Ελένη Παλούμπα, χημικό. Πείτε τον κωδικό V.Soap_at_V.Lab! Στο σύγχρονο τεχνολογικό κέντρο V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) που λειτουργεί στο χωριό.
- Παρουσίαση του βιβλίου «Η Επιστήμη της Ποδηλασίας» και μία ομιλία για τον αθλητισμό από τον Κωνσταντίνο Μπαρδή, εργοφυσιολόγο και διδάκτορα Διαιτολογίας - Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vamvakourevival.org.

Όλες οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αναβίωσης της Βαμβακούς» και υλοποιούνται από τη «Vamvakou Revival» με την υποστήριξη του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών