Καρυδο-ήρωες στη Βαμβακού

Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2020 11:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καρυδο-ήρωες στη Βαμβακού

Αφού, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (17-18/10), οι επισκέπτες της Βαμβακούς «καρυδομάζεψαν» με τις Στρίγκλες και «καρυδοανέλυσαν» στο V.Lab με τη Δώρα Κουρκούλη, ήρθε η στιγμή αυτή το Σάββατο 24/10 (12:00 μμ) να ανακαλύψουν τους «Καρυδο-ήρωες». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα θεατρική αγωγής για παιδιά ηλικίας 4-7 ετών, με τη Φλώρα Καλομοίρη, που θα λάβει χώρα στο σχολείο της Βαμβακούς.

«Κάποια καρύδια δραπέτευσαν από τα δέντρα και θέλουν να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους για να γιορτάσουν μαζί τους! Ελάτε να φτιάξουμε μαζί μέσα από θεατρικούς και κινητικούς αυτοσχεδιασμούς τους δικούς μας Καρυδο-ήρωες!», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται προκράτηση, πατώντας εδώ.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Τα προγράμματα υλοποιούνται από τη «Vamvakou Revival» με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αναβίωσης της Βαμβακούς».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland