Στα σχολεία της Περιφέρειας το επετειακό ημερολόγιο με ήρωες του 1821

Φιλοτεχνήθηκε από 14χρονο μαθητή

Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 20:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα σχολεία της Περιφέρειας το επετειακό ημερολόγιο με ήρωες του 1821

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρέλαβε και θα προωθήσει προς όλα τα δημοτικά και τα γυμνάσια και των πέντε περιφερειακών ενοτήτων της, επετειακό ημερολόγιο με προσωπογραφίες ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης, τις οποίες φιλοτέχνησε ο 14χρονος μαθητής της Γ’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, Βασίλης Μανωλόπουλος.

«Αποτελεί μια αξιέπαινη προσπάθεια και γι’ αυτό η Περιφέρεια συμβάλει στη διάδοσή της», δήλωσε ο κ. Νίκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός μαθητής είχε επισκεφθεί, στα τέλη του περασμένου μήνα, τον περιφερειάρχη στο γραφείο του στην Τρίπολη -συνοδευόμενος από την περιφερειακή σύμβουλο Μαργαρίτα Σπυριδάκου, εντεταλμένη για τις εκδηλώσεις της επετείου των 200 χρόνων από το 1821. Σκοπός του ημερολογίου, όπως είχε αναφέρει σε ο 14χρονος, είναι «να ξανασυστήσει τους ήρωες της Επανάστασης σε όλους τους νέους του 2021».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti