Εργαστήριο ρομποτικής για παιδιά

Από το V.Lab

Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021 11:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εργαστήριο ρομποτικής για παιδιά

Οι μικροί επιστήμονες, ηλικίας 6-13 ετών, δεν πτοούνται από την καραντίνα και δεν σταματούν να μαθαίνουν και να αναζητούν. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας μαθαίνουν εξ αποστάσεως βασικές αρχές προγραμματισμού και ρομποτικής με τις ψηφιακές ημερίδες που οργανώνει η «Vamvakou Revival», στο V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) σε συνεργασία με την ομάδα Robot-FUN της Nokia Hellas.

Τα παιδιά προγραμματίζουν από τον υπολογιστή τους τις εντολές για την ολοκλήρωση των «μυστικών αποστολών» και βλέπουν στο τρισδιάστατο περιβάλλον εξομοίωσης το ρομποτάκι να τις εκτελεί! Συνεργάζονται, μαθαίνουν, δημιουργούν, μα πάνω απ’ όλα, διασκεδάζουν!

Το εργαστήρι είναι κατάλληλο για παιδιά 6 έως 13 ετών και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου στις 12:00μμ.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δυο ομάδες, ανάλογα με την ηλικία.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, έως 10 συμμετέχοντες σε κάθε ομάδα και γι’ αυτό το λόγο απαιτείται προκράτηση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της «Vamvakou Revival».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών