Εργαστήριο για παιδιά στην αγκαλιά της φύσης της Βαμβακούς

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου

Δευτέρα, 02 Αύγουστος 2021 12:09 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εργαστήριο για παιδιά στην αγκαλιά της φύσης της Βαμβακούς

Η «Vamvakou Revival», και αυτό το καλοκαίρι, μας προσκαλεί σε ένα ημερήσιο παιδαγωγικό «φυσικό» εργαστήριο για παιδιά, με πολύ παιχνίδι, εξερεύνηση, ανακάλυψη, δημιουργία και ψυχαγωγία στην αγκαλιά της φύσης, που υλοποιείται σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Η Παρέα του δάσους» και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Μέσα από τραγούδια, ομαδικά παιχνίδια, εξερεύνηση, κατασκευές, χειροτεχνίες και ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες, παιδιά από 6 έως 12 ετών ανακαλύπτουν τα θαύματα της φύσης γύρω τους και συνδέονται μαζί της με ευχάριστο και αβίαστο τρόπο.

Διαλέξτε την ημέρα που θέλετε, φορέστε αθλητικά παπούτσια και άνετα ρούχα και ελάτε να συμμετάσχετε σε ένα εργαστήριο παιχνιδιού, εξερεύνησης, δημιουργίας και γνωριμίας με τον εαυτό μας, με την ομάδα και με τη φύση της Βαμβακούς.

Τα παιδαγωγικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Αυγούστου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως απαιτείται προκράτηση θέσης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του οργανισμού (www.vamvakourevival.org).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti