Κατέπληξαν το κοινό στη Σπάρτη οι «Χοροί του κόσμου»

Tzakas
Τρίτη, 21 Ιούνιος 2022 10:16 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατέπληξαν το κοινό στη Σπάρτη οι «Χοροί του κόσμου»

Ρυθμός, μουσική, κίνηση, χορογραφίες και φαντασμαγορικά κουστούμια συνέθεσαν το σκηνικό της βραδιάς με τίτλο «Χοροί του Κόσμου», που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, το βράδυ της Παρασκευής 17/6 στην κεντρική πλατεία Σπάρτης. 

Το χορευτικό πρόγραμμα είχαν αναλάβει οι σχολές χορού: Ballet School της Μαριτίνης Παπαδόγκωνα, Christina’s Dance Studio της Χριστίνας Οικονομάκη, Viva la Danza – Tango Sparti του Βασίλη Κουλουκάκου και η DC Elite Arts Dance College των Μαριάντζελας Βαρυμπομπιώτη και Παναγιώτη Γιαννουλέα. 

Σε μια κατάμεστη πλατεία, οι χορευτές ανέδειξαν δεκάδες είδη χορών και εισέπραξαν το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού, η συμμετοχή του οποίου πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους τους σχολάρχες των σχολών, τους καθηγητές καθώς και όλους τους χορευτές, που εργάστηκαν σκληρά από τον περασμένο Μάρτιο, για να παρουσιάσουν το άρτιο αποτέλεσμα που άφησε έκπληκτο το κοινό.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και προς όλους όσοι κατέκλυσαν την πλατεία και παρακολούθησαν την εκδήλωση, εμψυχώνοντας με το χειροκρότημά τους τα παιδιά που ανέβηκαν στη σκηνή», σημειώνει η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δ. Σπάρτης κ. Ευγενία Πρέβα.

Οι «Χοροί του Κόσμου» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2023.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti