Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 7:00 μμ στην Πνευματική Εστία Σπάρτης (Λυκούργου 82 & Χαμαρέτου). Ο ιστορικός – ερευνητής και μέλος της ΠΕΣ, Νίκος Ι. Καρμοίρης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Γεώργιος Περδικλώνης (1928 – 1996): Μια προσωπογραφία από την μεταπολεμική Σπάρτη έως τη Μεταπολίτευση».
Ο Γεώργιος Θ. Περδικλώνης ήταν Έλληνας έμπορος, πολιτικός της τοπικής αυτοδιοίκησης, και δημοσιογράφος του επαρχιακού Τύπου.
Γεννήθηκε στη Σπάρτη στα τέλη Νοεμβρίου 1928. Ασχολήθηκε με το επιχειρείν, τη δημοσιογραφία και τα κοινά. Υπήρξε άνθρωπος πολυπράγμων, δυναμικός και δημιουργικός, αποτελώντας ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της σπαρτιατικής κοινωνίας για σχεδόν τρεις δεκαετίες, από το 1950 έως περίπου το 1980.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών