
Στο πλαίσιο της πασχαλινής εορταστικής περιόδου και προκειμένου τα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τη Μητρόπολη Μάνης διοργανώνουν σειρά δρωμένων.
Αναλυτικά:
-Μ. Πέμπτη (13/4)
«Πλάθω πλάθω κουλουράκια»: Σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του δήμου, τα παιδιά θα ζωγραφίσουν αυγά, θα φτιάξουν κουλουράκια και πασχαλινές κατασκευές.
Η εν λόγω δράση θα λάβει χώρα ως εξής:
- 12:00 | Πλατεία Παρθεναγωγείου στο Γύθειο
- 17:00 | Πλατεία Αθανάτων στην Αρεόπολη
-Μ. Παρασκευή (14/4) – 12:30
Οι μαθητές της Μάνης θα στολίσουν τον επιτάφιο στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Κρανάη Γυθείου. Στη 1:30΄ μμ θα τελεστεί η ακολουθία του Επιταφίου από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ΄.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών