Εκπέμπουν το «φως» των Χριστουγέννων Γύθειο και Αρεόπολη

Άναμμα δέντρων και εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου - «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» και φέτος στην πρωτεύουσα της Αν. Μάνης

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2023 16:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκπέμπουν το «φως» των Χριστουγέννων Γύθειο και Αρεόπολη

Σε ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο κλίμα βρίσκεται ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, καθώς έχει ετοιμάσει ποικίλες εκπλήξεις και δρώμενα για κάθε ηλικία, προκειμένου να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα με τον πιο όμορφο τρόπο.

Φωταγώγηση δέντρων, παιχνίδια με τον Άγιο Βασίλη και τα εξωτικά, μπαζάρ, αλλά και ένα χριστουγεννιάτικο χωριό έρχονται για να χαρίσουν χαρούμενες μαγικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου | Γύθειο
Το χριστουγεννιάτικο έλατο του Γυθείου θα φωταγωγηθεί στην πλατεία Δημαρχείου και ώρα 6:00 το απόγευμα με την συνοδεία και τη συμμετοχή της χορωδίας των ΚΔΑΠ Δήμου Ανατολικής Μάνης, αλλά και της Φιλαρμονικής Ανατολικής Μάνης.

Μετά το άναμμα του δέντρου και τις πόζες με τον Άγιο Βασίλη, η δράση μεταφέρεται στην πλατεία Παρθεναγωγείου, όπου θα βρίσκεται το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Στη συνέχεια, το κοινό θα διασκεδάσει με το συγκρότημα «Rosa Bonaro».

Ακόμα, στον χώρο θα διεξάγεται και «Φεστιβάλ Σοκολάτας» από τη Γ’ τάξη του Ενιαίου Λυκείου Γυθείου, ενώ θα λειτουργούν και χριστουγεννιάτικα μπαζάρ της Β’ τάξης του Ενιαίου Λυκείου Γυθείου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γυθείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Γυθείου.

Σημειώνεται ότι το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» θα λειτουργεί κατά το χρονικό διάστημα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 και ώρες 10:30΄ πμ έως 2:30΄μμ και 5:00 μμ έως 8:00 μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου | Αρεόπολη
Στην πλατεία Αθανάτων της Αρεόπολης και ώρα 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τη συνοδεία και συμμετοχή της χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης, της Φιλαρμονικής Ανατολικής Μάνης και των χορευτικών συλλόγων της περιοχής.

Στον χώρο θα διεξάγονται χριστουγεννιάτικα μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης και του Γυμνασίου Αρεόπολης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti