Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση του Σωματείου ΑμΕΑ Λακωνίας

Για την ενίσχυση του ταμείου αλληλοβοήθειας

Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2024 14:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση του Σωματείου ΑμΕΑ Λακωνίας

Την ετήσια συνάντηση μελών και φίλων του για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησε το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) Λακωνίας, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Στον χώρο της εκδήλωσης βρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και αιρετοί, με σκοπό την ενίσχυση του ταμείου αλληλοβοήθειας που διατηρεί το σωματείο, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Ως εκπρόσωποι της Εκκλησίας παραβρέθηκαν και ευλόγησαν την πίτα ο αρχιερατικός επίτροπος Σπάρτης και εφημέριος ΙΝ Αγ. Σπυρίδωνος Σπάρτης, πανοσ. αρχ. Σεραφείμ Κοσμάς, ο ιεροκήρυκας της ΙΜΜΣ, πανοσ. αρχ. Ραφαήλ Τσάλτας, ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος της ΙΜΜΣ και εφημέριος Κοκκινόραχης, πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου και ο εφημέριος Μυστρά, π. Λάζαρος Σκάγκος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λακωνίας, Θανάσης Δαβάκης, ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος, ο γγ Δήμου Σπάρτης, Ευστάθιος Ρεστέμης, ο πρόεδρος του ΔΣ Σπάρτης, Στέφανος Βρεττάκος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γιαννόπουλος και Θεοφάνης Λάζαρης και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Ντία Τζανετέα. Ακόμη, παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου, Νίκος Καραλής.

Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς συνόδευσε το μουσικό σχήμα «Primosecondo», που απαρτίζεται από τους Ηλέκτρα Βλαχονικολού και Γιάννη Κονιδιτσιώτη.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Λακωνίας, Σταύρος Λαμπρινάκος, σημείωσε από την πλευρά του: «Σαν πρόεδρος ΑμΕΑ Λακωνίας θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους στην κοπή της πίτας μας και μάς στηρίζετε όλα τα χρόνια και μάς δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας. Θέλω ακόμα ναι ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ και ειδικά την Ρούλα Πετράκου, που άντεξε τις φωνές και τη γκρίνια μου όλο το διάστημα που οργανώναμε την εκδήλωση μάς και της ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη. Δεν μπορώ όμως να μην πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ -και είναι λίγο- για τον αφανή ήρωα του σωματείου, που είναι πάντα παρών και σε ό,τι του ζητήσει, τον Βαγγέλη Γιόκαρη. Ραντεβού τού χρόνου...»

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti