Πολιτιστικές εκδηλώσεις από την ΠΕΣ

Δύο σημαντικούς ομιλητές θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέσα στο Μάρτιο η αίθουσα «Γεώργιος Περδικλώνης» της Στέγης Πνευματικής Εστίας...
Τρίτη, 01 Μάρτιος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πολιτιστικές εκδηλώσεις από την ΠΕΣ

Δύο σημαντικούς ομιλητές θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέσα στο Μάρτιο η αίθουσα «Γεώργιος Περδικλώνης» της Στέγης Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, στο πλαίσιο των πολιτιστικών της εκδηλώσεων.

Πρώτος προσκεκλημένος, στις 8 το βράδυ της Παρασκευής 4/3, είναι ο διευθυντής του Βαλκανικού Κέντρου Έρευνας Locus Medicus, ιατρός κ. Βασίλης Τσιλιβάκος. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία με θέμα «Υπογεννητικότις: ένας σύγχρονος μύθος; Η έρευνα, οι πολιτικές πρόληψης και αντιμετώπισης» και προβολή εικόνων.

Το πρόγραμμα της ΠΕΣ συνεχίζεται το επόμενο Σάββατο 12 Μαρτίου, όπου στην ίδια αίθουσα ο εικαστικός κ. Γιώργος Χασανάκος θα μιλήσει για «Το ελληνικό θέατρο σκιών». Στην εκδήλωση θα προβληθούν εικόνες, ενώ στο χώρο «Αλέξανδρος Κουρής» θα τελεστούν παράλληλα και τα εγκαίνια έκθεσης της προσωπικής συλλογής του εικαστικού, από αυθεντικές φιγούρες αντίστοιχων θεάτρων σκιών από Πακιστάν, Κίνα, Ινδία, Τουρκία και Ισπανία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland