Στο Γεράκι οι θεατρικές «Παπαρούνες»

Ένα παραδοσιακό τηνιακό παραμύθι με τίτλο «Οι παπαρούνες» θα παρουσιάσει το Σάββατο 26/2 στις 6 το απόγευμα στο Γεράκι η...
Σάββατο, 26 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Γεράκι οι θεατρικές «Παπαρούνες»

Ένα παραδοσιακό τηνιακό παραμύθι με τίτλο «Οι παπαρούνες» θα παρουσιάσει το Σάββατο 26/2 στις 6 το απόγευμα στο Γεράκι η θεατρική ομάδα «Μαρμελάδα».

Από τα Εξάρχεια Αθηνών και το Στούντιο Μαυρομιχάλη, η ομάδα μεταβαίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Γερακίου για μία μόνο παράσταση, σε ένα έργο που τα παιδιά γίνονται οι ήρωες του παραμυθιού.

Ηρωίδα είναι ένα κορίτσι που γίνεται βασίλισσα επειδή ξέρει να γελά και να κάνει τους άλλους να γελούν. Οι τρείς μοίρες ευνοούν την ανέμελη κοπέλα, που με την απλότητά της σκορπά απλόχερα το γέλιο και τη χαρά, της χαρίζουν τύχη και φροντίζουν να την σώσουν, όταν το γέλιο της την βάζει σε μπελάδες.

Στην παράσταση συμμετέχουν τρείς ερμηνευτές, ένας μουσικός και κούκλες, ενώ το έργο πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική.

Πρόκειται για μία παράσταση 70΄ που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών. Τη σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει η κ. Μαρίνα Βήλλου, με ερμηνευτές την ίδια καθώς και τις κ.κ Φλώρα Σπύρου και Ανδριανή Βασιλοπούλου. Τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο κ. Αντώνης Αθανασόπουλος, τα σκηνικά και τις κούκλες ο κ. Νεκτάριος Διονυσάτος, τα κουστούμια η κ. Τατιάνα Σουχορούκωφ, το φωτισμό η κ. Μαρία Γοζαδίνου, ενώ το Artwork ο κ. Γιάννης Τραγάκης.

Μετά το πέρας της παράστασης θα ακολουθήσει διαδραστικό παιχνίδι, όπου με την καθοδήγηση των ερμηνευτών τα παιδιά δραματοποιούν χαρακτηριστικές σκηνές της παράστασης και αυτοσχεδιάζουν παίζοντας με τα σκηνικά αντικείμενα.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland