Η εκδήλωση της Φιλοπτώχου

Με την παρουσία αρκετών επισήμων και πολλών κατοίκων του Μυστρά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου σε αίθουσα της ιστορικής...
Τρίτη, 22 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η εκδήλωση της Φιλοπτώχου

Με την παρουσία αρκετών επισήμων και πολλών κατοίκων του Μυστρά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου σε αίθουσα της ιστορικής κωμοπόλεως, η καθιερωμένη από τριαντακονταετίας και πλέον φιλανθρωπική εκδήλωση της ενορίας «τσάι-καφέ», με την προσφορά σπιτικών παραδοσιακών γλυκισμάτων.
 
Στην επιτυχημένη εκδήλωση παρέστησαν ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Ανδρούσης κ. Θεόκτιστος, οι βουλευτές Λακωνίας κ.κ Θανάσης Δαβάκης και Γρηγόρης Αποστολάκος, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο αντιδήμαρχος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μυστρά κ.κ Ιωάννης Καρμοίρης και Δημήτριος Σκρουμπέλος αντίστοιχα και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παρορίου κ. Σταύρος Περγαντής. Επίσης, ο ομογενής ερευνητής φυσικός που διαπρέπει στον χώρο της παγκόσμιας έρευνας δρ. Σωτήριος Βαχαβιώλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Μπουγάδης, οι εφημέριοι Παρορίου και Λευκοχώματος π. Ηλίας Λύρας και π. Λουκάς Ξουραφάς αντίστοιχα, εκκλησιαστικοί σύμβουλοι και τα μέλη της Φιλοπτώχου από το  Παρόρι, τη Μαγούλα και τη Σπάρτη.
 
Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία και τη συμμετοχή τους ο εφημέριος π. Λάζαρος Κ. Σκάγκος, ενώ θερμές ευχαριστίες εξέφρασε παράλληλα και ο πρόεδρος του ΕΦΤ, τόσο προς τους χορηγούς για τις προσφορές τους, όσο και στις κυρίες που προσέφεραν γλυκίσματα στα μέλη του ΔΣ και στη γενικότερη ολοπρόθυμη βοήθειά και συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland