Εκδήλωση στα Πάκια προς ενίσχυση του ΓΝΚΥ Μολάων

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 19/2 η εκδήλωση των Συλλόγων στα Πάκια,...
Τρίτη, 22 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση στα Πάκια προς ενίσχυση του ΓΝΚΥ Μολάων

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 19/2 η εκδήλωση των Συλλόγων στα Πάκια, για την ενίσχυση του νοσοκομείου Μολάων με χειρουργικό υλικό.
 
Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκε αξιόλογο ποσό, με χρηματικές ενισχύσεις τόσο όσων παραβρέθηκαν όσο και εκείνων που δεν μπόρεσαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τη βραδιά.
 
Το «παρών» έδωσαν στην εκδήλωση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μονεμβασίας κ. Σπύρος Αβδούλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Κων/νος Μαυρομιχάλης και Παναγιώτα Αλειφέρη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ.  Κοντοσταθάκος, ο πρόεδρος του χωριού κ. Μιχάλης Καρούνης και μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου Μολάων κ. Σταματάκος. Επίσης, η πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων κ. Παπαγιαννοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ρειχέας κ. Σεφέκου, η πρόεδρος των συνταξιούχων νοτιοανατολικής Λακωνίας κ. Κολλιάκου, όπως και οι ιατροί της χειρουργικής κλινικής κ.κ Κρητικός και Ανεσίδης.
 
Θερμές ευχαριστίες σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενίσχυσης αλλά και στις επιχειρήσεις της περιοχής για την υλοποίηση της εκδήλωσης εξέφρασαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων, ευχαριστώντας συγκεκριμένα τους Αφοι Παναγιωτόπουλοι, Παναγιώτα Δελήγιαννη, Νικόλαο Ρούγα, Ιωάννη Σόβολο, Θεόδωρο Κουλούρη, Χρήστο Σμυρναίο, Βασίλειο Μανιατάκο, Ντόβολο Βίλλια και Δημήτριο Ντανάκα.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland