Απολογισμός και νέο ΔΣ στην «Ταϋγέτη»

Με τον ίδιο πρόεδρο κ. Κων/νο Κοτσώνη συνεχίζει την παρουσία του στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, ο...
Δευτέρα, 21 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απολογισμός και νέο ΔΣ στην «Ταϋγέτη»

Με τον ίδιο πρόεδρο κ. Κων/νο Κοτσώνη συνεχίζει την παρουσία του στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, ο σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη», μετά και τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του.

Επίσης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνθέτουν ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βλαχόχρηστας, η γραμματέας κ. Ευανθία Μπαλιτσάρη, η ταμίας κ. Ευαγγελία Παπαστάθη, η έφορος κ. Ελένη Ζαβάκου, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Μαρία Γάββαρη, τα αναπληρωματικά μέλη κκ. Πηνελόπη Κοντοράβδη, Αναστασία Σγούρδα και Αναστασία Παπαδάκη η οποία και αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού ταμία και εφόρου.

Η γενική συνέλευση του συλλόγου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14/2 στα γραφεία του και ξεκίνησε με καλωσόρισμα του προέδρου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά τα παρευρισκόμενα μέλη για την μεγάλη και αυθόρμητη συμμετοχή τους σε όλες τις δραστηριότητες της «Ταϋγέτης», μίλησε για τις εκδηλώσεις της διετίας 2009-2010.

Συγκεκριμένα ο κ. Κοτσώνης αναφέρθηκε στις συναυλίες και ηχογραφήσεις της μικτής τετράφωνης χορωδίας υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας κ. Σακκέτα, στις ποικίλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και εκδρομές, στις παρακολουθήσεις μουσικών παραστάσεων κλασικού ρεπερτορίου και στα μαθήματα του τμήματος μορφολογίας.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός της διετίας από τον απερχόμενο και επί σειρά ετών ταμία κ. Νίκο Αλεξόπουλο, ενώ τα μέλη του συλλόγου προχώρησαν ομόφωνα στην έγκριση των πεπραγμένων.

Μετά τα ανωτέρω έγινε η κοπή της πίτας και η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 16/2.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland