Εκδήλωση από το Σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες»

Στη Χρ. Λαμπίρη φέτος η «Λιόπετρα»
Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση από το Σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Σάββατο 29/1 στο κέντρο «Ερατώ» ο Σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες».

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση, αφιλοκερδώς,  η δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια κ. Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ τη βραδιά πλαισίωσε η χορευτική ομάδα της κ. Ελένης Μανωλάκου με ελληνικούς και μοντέρνους χορούς.

Με απλότητα και ιδιαίτερο ενθουσιασμό η κ. Λαμπίρη συνόδευσε νεαρό χορευτή της ομάδας στα χορευτικά δρώμενα, μοίρασε λουλούδια σε όλες τις κοπέλες που χόρεψαν και φωτογραφήθηκε με όλους τους παρευρισκομένους. Μάλιστα, τιμήθηκε με το βραβείο της «Λιόπετρας», λέγοντας συγκινημένη ότι είναι το καλύτερο βραβείο της ζωής της γιατί είναι από καρδιάς.

Με το βραβείο της «Λιόπετρας» τιμήθηκε και η φιλαρμονική της Σκάλας για την τριακονταετή προσφορά της στον τόπο, παρουσιάζοντας παράλληλα ένα μουσικό πρόγραμμα για το οποίο καταχειροκροτήθηκε. Το βραβείο παρέλαβε ο αρχιμουσικός κ. Γεώργιος Κούτουλας, ενώ μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους αρχιμουσικούς, από την ίδρυση της φιλαρμονικής έως σήμερα, καθώς και στα παιδιά που συμμετείχαν στη βραδιά.

Τους παρευρισκομένους χαιρέτησε εκ μέρους του ΔΣ η πρόεδρος του Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» κ. Νικολέττα Λεϊμονίτη, ανακοινώνοντας στη συνέχεια τη θεμελίωση της «Στέγης Αγάπης» στη Σκάλα, στην οποία προχωρά ο σύλλογος μετά την έκδοση της απαραίτητης άδειας και σε οικόπεδο που ο ίδιος αγόρασε.

Την εκδήλωση τίμησαν ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης, οι τ. δήμαρχοι κ.κ Φίλιππος Πήλιουρας και Παναγιώτης Μαστρογιαννάκος, η πρόεδρος του ΔΣ Ευρώτα κ. Ελένη Δεντάκου και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Ευθύμιος Παπαχρήστου. Επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σκάλας κ. Πολολός, ο πρόεδρος και το ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας Σκάλας κ. Δημήτριος Γκουβούσης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων, υπηρεσιών, αλλά και πλήθος κόσμου

Το ΔΣ του Συλλόγου απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς, τους παρευρισκομένους, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση της βραδιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland