«Ημέρα αγάπης» από τις γυναίκες του «Λεωνίδα»

Με ένα ευχάριστο κυριακάτικο απόγευμα, το οποίο πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική, καφέ-τσάι, γλυκίσματα, μεζέδες, κρασί και πλούσια δώρα, γιόρτασε την...
Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ημέρα αγάπης» από τις γυναίκες του «Λεωνίδα»

Με ένα ευχάριστο κυριακάτικο απόγευμα, το οποίο πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική, καφέ-τσάι, γλυκίσματα, μεζέδες, κρασί και πλούσια δώρα, γιόρτασε την «Ημέρα αγάπης» το τμήμα γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Απόδημων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο Λεωνίδας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 13/2 στην κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα του ξενοδοχείου «Sparta Inn», ενώ τα έσοδά της θα διατεθούν για τις ανάγκες του τοπικού Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Τους παρευρισκόμενους-γυναίκες στην πλειονότητά τους-καλωσόρισε η πρόεδρος του τμήματος κ. Φιλίτσα Ορφανάκου καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Θεόδωρος Σμυρνιός.

Εξάλλου χαιρετισμό απηύθυναν, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος και ο ιδιοκτήτης του Ελλάδα TV κ. Αντώνης Φελούρης.

Από την πλευρά του επιχορηγούμενου με τα έσοδα της βραδιάς σχολείου, μίλησε η διευθύντρια κ. Άννα Σωπιάδου, η οποία αφού ευχαρίστησε το σύλλογο για την φιλανθρωπική αυτή κίνησή του, μίλησε για το έργο και τους σκοπούς του εργαστηρίου. Όπως ενημέρωσε η κ. Σωπιάδου το σχολείο ανήκει στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 13-25 ετών με νοητική στέρηση ή διάφορες άλλες μαθησιακές δυσκολίες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό και τραγούδι, ενώ για τις τυχερές της λαχειοφόρου αγοράς με την παραλαβή των δώρων τους, προσφορά καταστημάτων της πόλης μας και μελών του συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland