Θεατρικό διήμερο από την ομάδα «Επί Σκηνής»

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σπάρτης (Δημόσια Βιβλιοθήκη) θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Το βέλος που δεν πληγώνει» του Βασίλη...
Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θεατρικό διήμερο από την ομάδα «Επί Σκηνής»

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σπάρτης (Δημόσια Βιβλιοθήκη) θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Το βέλος που δεν πληγώνει» του Βασίλη Μαυρογεωργίου την προσεχή Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

Το έργο θα ανέβει από τη Θεατρική Ομάδα Σπάρτης «Επί Σκηνής» στις 7 το απόγευμα και τις δύο μέρες. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ιωάννα Ρούσσου μαζί με τη χορογράφο Έφη Καρακώστα, ενώ τους δεκαπέντε ρόλους του έργου μοιράζονται η Γωγώ Αργυροπούλου, η Ιωάννα Ρούσσου και ο Γιώργος Στεργίου.

Πρόκειται στην ουσία για ένα έργο που μιλάει για τη φιλία, τη δικαιοσύνη, αλλά και τις συνέπειες του ψέματος και της απληστίας.

Λίγα λόγια για το έργο…
«Σ’ ένα πολύ φτωχό βασίλειο ο βασιλιάς στην προσπάθειά του να σώσει το λαό του από τη φτώχεια σκαρφίζεται ένα ψέμα. Ανακοινώνει ότι στο βασίλειο υπάρχει ένας δράκος και ότι όποιος το βρει θα του δώσει το μισό του βασίλειο. Το σχέδιό του λειτούργησε. Το βασίλειο γέμισε από τουρίστες και τυχοδιώκτες που κατέφθασαν εκεί για να βρουν το δράκο και σε πολύ λίγο καιρό τα ταμεία του κράτους γεμίζουν. Τι θα συμβεί όμως όταν ένας νεαρός ιππότης θα ανακαλύψει την αλήθεια;».
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland