Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Οιτύλου

Βραδιά γαστρονομίας-γευσιγνωσίας μανιάτικων παραδοσιακών φαγητών, θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο στην Αρεόπολη. Στην εκδήλωση που θα  πραγματοποιηθεί στην πλατεία 17ης...
Παρασκευή, 06 Αύγουστος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Οιτύλου

Βραδιά γαστρονομίας-γευσιγνωσίας μανιάτικων παραδοσιακών φαγητών, θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο στην Αρεόπολη. Στην εκδήλωση που θα  πραγματοποιηθεί στην πλατεία 17ης Μαρτίου, στο πλαίσιο του πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Οιτύλου και σε συνδιοργάνωση με τον οίκο Αδαμαντίνα, θα συμμετάσχουν γνωστοί έλληνες σεφ.
Την ίδια ημέρα εξάλλου, ανοίγει τις πύλες της στο Λιμένι (παλάτι Μαυρομιχάλη) έκθεση  γκραβούρας-όπλων και παραδοσιακών στολών η οποία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 23/8. Το παραπάνω χρονικό διάστημα θα φιλοξενηθεί εκεί και η έκθεση φωτογραφίας της Ξένης Τάζε (Λεύκωμα «Μάνα-Μάνη»).
Παραστάσεις θεάτρου σκιών θα δώσει από την ερχόμενη Κυριακή μέχρι και την Τρίτη 10/8 σε Γερολιμένα, Πύργο Διρού και Οίτυλο, ο Άθως Δανέλλης. Όλες οι παραστάσεις θα έχουν ως ώρα έναρξης την 9η βραδινή.
Την Κυριακή 8/8 και ώρα 11πμ, σειρά έχει Bech party του Τοπικού Συμβουλίου Νέων στην παραλία Ν. Οιτύλου, ενώ την επομένη, Δευτέρα 9/8, στην πλατεία 17ης Μαρτίου, η «Μαγική Αυλαία» θα παρουσιάσει στις 9.30 το βράδυ, «Το φάντασμα του Κάντερβιλ» του Όσκαρ Ουάιλντ.
Το πολιτιστικό καλοκαίρι θα συνεχιστεί την Παρασκευή 13/8 με τον  Κώστα  Μακεδόνα, τον Χρήστο  Νικολόπουλο και τη Λιζέτα Καλημέρη. Η μοναδική αυτή συναυλία θα αρχίσει στις 9.30μμ στην πλατεία Μαυρομιχάλη.
Επίσης, αναπαράσταση πειρατικών δρώμενων και πειρατικό γλέντι θα γίνουν τη Δευτέρα 16/8, ώρα 9μμ στην παραλία Νέου Οιτύλου, με συνδιοργανωτές τη Δημοτική Επιχείρηση, τον Ιππικό Πολιτιστικό Σύλλογο και το Σύνδεσμο Οιτυλιωτών. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti