2ος Αγώνας Scramble στις Καρυές

Απίθανη η διαδρομή 4.5 χιλιομέτρων

Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 14:10 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
2ος Αγώνας Scramble στις Καρυές

Ο 2ος αγώνας scramble του πρωταθλήματος νοτίου Ελλάδος θα διεξαχθεί στις Καρυές Λακωνίας,την Κυριακή των Βαΐων στις 5 Απριλίου.
 
Οι Καρυές βρίσκονται σε απόσταση 35 χλμ. από την Τρίπολη προς την Σπάρτη μέσα στην φυσική ομορφιά του Πάρνωνα.
Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον,σε μια διαδρομή που τα έχει όλα (μονοπάτια, ποτάμι, φλαταδούρες) μήκους 4.5 χλμ, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Scramble σε μια φαρδιά πίστα με χώρο για προσπέραση και θέαμα.
 
Επίσης, ο Α.Μ.Ο.Σ. εξασφάλισε για τους επισκέπτες προνομιακές τιμές με τους ξενώνες της περιοχής με το δίκλινο να τιμάται στα 40 ευρώ και το τρίκλινο στα 50 ευρώ.
 
Η Κυριακή πέρα από ανταγωνισμό, αδρεναλίνη και πολύ γκάζι θα έχει και διασκέδαση μετά το πέρας του αγώνα στην πλατεία του χωρίου οι αθλητές και οι επισκέπτες θα «ξεφαντώσουν» με rock ήχους, άφθονο κρασί και τοπικά εδέσματα.
 
Τέλος, η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί από 1 Απριλίου και για πληροφορίες που σχετίζονται με τον αγώνα μπορείτε να καλείται στο τηλέφωνο την Τζίνα Χίου στο τηλέφωνο 6955066889 ή τον Γεώργιο Λαβατσή στο τηλέφωνο 697324085, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο κάτωθι e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti